Aksaray Üniversitesi
Personel Daire Başkanlığı
SÖZLEŞMELİ PERSONEL 4-B ALIMI 1.YEDEK LİSTESİ

Üniversitemiz tarafından 19.02.2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanına ilişkin kesinleşen asıl ve yedek aday listeleri 15 Mart 2024 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında yayımlanmıştır. Asıl olarak yerleşmeye hak kazanarak süresi içinde belge tesliminde bulunmayan, hakkından feragat eden adayın yerine sırası gelen yedek adaya ilişkin liste aşağıdadır. Listede ismi bulunan adayın aşağıda istenilen belgeleri 16 Nisan 2024 mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Atama Başvuru Formu

2- Adli Sicil Kaydı Belgesi (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge)

3- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge) (Askerlik görevini yerine getirenler için terhis belgesi)

4- (3 adet) biyometrik vesikalık fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş olacak)

5- Detaylı Hizmet Dökümü (E-Devletten SGK Detaylı Tescil ve Hizmet Dökümü/Barkodlu Belge Oluştur seçeneği kullanılmalı ve meslek kodları mutlaka olmalı)

6- 657 sayılı Kanunun 48.maddesinin 7. Fıkrası uyarınca “53. madde hükümleri saklı kalmak kadıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak” şartını gösterir psikiyatri raporu

7- Mal bildirim formu (Ön yüz ve arka yüz çıkartılmış, eksiksiz olarak doldurulmuş, ıslak imzalı olacak şekilde doldurulacaktır.)

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.