Aksaray Üniversitesi
Personel Daire Başkanlığı
Öğretim Görevlisi Alımı Giriş Sınavı ve Nihai Değerlendirme Sonucu İlan Tarihi Duyurusu (Rektörlük Uygulamalı Birim Öğretim Görevlisi)

17 Mart 2020 tarih ve 31071 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olan Öğretim Elemanı Alım İlanımıza başvuran adayların Ön Değerlendirme sonuçları saklı kalmak kaydıyla, Corona virüsü salgını önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığının 03.04.2020 tarihli Şehir Giriş /Çıkış Tedbirleri genelgesi nedeniyle ertelenen Giriş Sınavı ve Nihai Değerlendirme duyuru tarihleri; söz konusu tedbirler  01.06.2020 tarihi itibariyle kaldırıldığından, aşağıda gösterildiği şekilde belirlenmiştir.

Bu süre içerisinde yeni bir gelişme olduğu takdirde takvim yeniden belirlenerek internet sayfamızda yayımlanacaktır.

Duyurulur.

SINAV TARİHİ                    : 09.06.2020

SINAV YERİ                       : Aksaray Üniversitesi İİBF, Toplantı Salonu (Eski Senato Salonu)

SINAV SAATİ                     : 10:30